Nykyaikaiset ja sähköiset taloushallintoratkaisut NetTIKON
ISÄNNÖINTI
Tehokas palvelu ja asiantunteva henkilöstö apuna taloyhtiön arjessa.
TILINTARKASTUS
HTM-tilintarkastaja palvelee yrityksiä ja taloyhtiöitä.

Ota yhteyttä!

Insinöörinkatu 30

33720 Tampere

 

Puh 03 3172 448

 

email: tik@tik.fi tai etunimi.sukunimi@tik.fi

Isännöintipalveluja yli 30 vuoden kokemuksella

Isännöintitoimisto - Tampere - Hervanta

 

Tehokas ja ammattitaitoinen

Hoidamme isännöinnin tehokkaasti kokemuksen, ammattitaidon ja asianmukaisten järjestelmien avulla. Domus-isännöintijärjestelmä on tehokas ja turvallinen tapa hoitaa taloyhtiön hallintoa. Jatkuva kouluttautuminen varmistaa taloyhtiöille luotettavan, ajanmukaisen ja lainmukaisen palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä esimerkiksi yhteyslomakkeella, niin kerromme lisää!

Isännöintipalvelut
Taloyhtiöiden isännöinti on laaja kenttä. Isännöintitehtäviin kuuluu tiedotusta asukkaille ja osakkaille, neuvottelua kiinteistönhoitoasioissa, hallituksen ja yhtiökokousten järjestämistä, huolto- ja korjausasioita, maksuliikenteen järjestämistä ym.

Tarjoamme taloyhtiöille muun muassa seuraavia palveluja:

  • asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden isännöintitehtävät
  • kirjanpito
  • alv-laskenta
  • vuokrankanto
  • kaupparekisteriasiat
  • kilpailutus (urakat)
  • kokoukset (hallitus ja yhtiökokous)
  • maksuliikenne

Tarjoamme myös kirjanpito- ja vuokrankantopalveluita yhtiöille, jotka ovat jo sopivan isännöitsijän löytäneet. Isännöinti kolmannella osapuolella ei estä meitä tarjoamasta muita palveluja taloyhtiöille.

Kiinteistöjen vaativissa teknisen isännöinnin tehtävissä käytämme hyväksi ja luotettaviksi todettuja ammattilaisia. Luotettavan yhteistyökumppaniverkoston ansiosta taloyhtiöt saavat aina osaavan ja ammattitaitoisen palvelun, juuri silloin kun sitä tarvitaan. Teknisten palvelujen tarve taloyhtiöllä ei ole jokapäiväistä, meillä taloyhtiö maksaa teknisen asiantuntijan palveluista vain silloin kun siihen on tarvetta. Kauttamme löytyy helposti tekijät kiinteistönhoitoon, kosteusvahinkojen kartoitukseen ja -korjaukseen sekä muiden korjauksien suunnitteluun ja toteutukseen.

Isännöintiliitto tiedottaa